Beste leden,
Het jaar is al weer even onderweg en wij zijn weer vol enthousiasme gestart met de herhalingslessen.
16 Januari zijn we gestart met een erg leuke en interessante les van Diana, gevolgd door een kleine nieuwjaarsreceptie.

Hier boven ziet u een kleine impressie van de materialen die, die deze avond zijn gebruikt. De mensen die naar deze avond zijn geweest zijn hebben erg genoten en we gaan zeker proberen in het nieuwejaar meer van dit soort herhalingslessen geven.

Onder voorbehoud wil ik melden dat op 6 maart waarschijnlijk een extra avond wordt georganiseerd: “Stop de bloeding”. Hierover volgt later meer informatie. 

Begin januari zijn we benadert door de ruitervereniging in Rhoon. deze hebben de paardenbak vol gezet met water en willen hier een ijsbaan realiseren. Even werd het spannend toen het een paar dagen achter elkaar vroor. Maar helaas zette dit niet door
Mochten de weergoden  ons gunstig gezind zijn en de ijsbaan er alsnog gaat komen, dan is het voor ons alle hens aan dek en zullen we veel vrijwilligers nodig hebben. We gaan dan ook zeker een dringend beroep op een ieder van jullie doen. Zodat een ieder die dat wil lekker kan gaan schaatsen. 

Verder zijn we gevraagd om de EHBO voor onze turnvereniging te faciliteren.
Tot nog toe is het gelukt maar het zijn lange dagen en er zijn zeker voor een van deze dagen nog mensen nodig.
Dus vindt je het leuk om een dagje goed verzorgt naar de turnwedstrijden te kijken meld je gerust aan, wanneer we het met elkaar doen blijft het voor iedereen leuk.
De wedstrijden vinden  plaats in “Sporthal de Sportmotor”, deze zit aan de Jan Ligthartstraat in Rotterdam. Dit is vlak bij het Ikazia ziekenhuis. De wedstrijd duurt van 8:00 tot 17:30, dus zou het fijn zijn als we elkaar kunnen afwisselen. Bijvoorbeeld in twee dagdelen, dit kan echter alleen wannneer wij 4 vrijwilligers op één dag hebben.

Verdere data turnvereniging:

10-02-2019
24-03-2019
31-03-2019
12-05-2019
19-05-2019
16-06-2019

De jaarlijkse contributie van de EHBO kunnen we zo laag houden vanwege het feit dat we een vergoeding ontvangen van de commerciële activiteiten, waarbij wij als EHBO-ers aanwezig zijn. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen zijn of haar bijdragen daaraan zou leveren.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Arnold

Secretaris EHBO Rhoon